Skip to main content Skip to search

Blog

London Baby!

Lianne en Ires zijn deze maand naar Londen geweest, hier hun verslag!

Gisterochtend zijn wij in alle vroegte naar London gevlogen.
Omdat onze fashion modellen overal ter wereld werken, wordt de kans steeds groter dat iemand zijn of haar sociale leven gaat leiden in een ander land.
Zo is er een aantal dat nu in Amerika woont, maar we zien ook een verschuiving ontstaan richting het Verenigd Koninkrijk.

Om ook deze klanten na hun verhuizing nog steeds goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij de administratie kunnen verzorgen en samenwerken met accountant uit Groot Brittanië die onze stukken aan kan nemen en deze in kan dienen.

Lees meer

Lianne en Ires naar New York!

Lianne en ik zijn vorige week teruggekomen van ons werkbezoek aan New York.
Wij hebben een daar een week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat meetings gehad met klanten, bureaus en Amerikaanse accountants (CPA’s).  Het ware drukke en intensieve dagen, maar deze hebben wel degelijk hun vruchten afgeworpen.

Uiteraard is het altijd goed om 1x per jaar je gezicht te laten zien bij de bureaus waar je zo veel contact mee hebt gedurende het jaar en face to face bij te praten met je klanten, maar deze trip stond vooral in het teken van de Amerikaanse Accountant.
Het accountantskantoor waar wij tot dit jaar het meest mee samengewerkt hebben, heeft aangegeven geen nieuwe klanten erbij te kunnen nemen omdat zij het serviceniveau hoog willen houden. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een andere accountant waar we een goede samenwerking mee aan kunnen gaan. Eén die de verdragen tussen Nederland en de US begrijpt en vooral één die weet wat een fashionmodel doet! Dit bleek achteraf nog niet zo makkelijk te zijn….

Lees meer