Lianne en Ires zijn deze maand naar Londen geweest, hier hun verslag!

Gisterochtend zijn wij in alle vroegte naar London gevlogen.
Omdat onze fashion modellen overal ter wereld werken, wordt de kans steeds groter dat iemand zijn of haar sociale leven gaat leiden in een ander land.
Zo is er een aantal dat nu in Amerika woont, maar we zien ook een verschuiving ontstaan richting het Verenigd Koninkrijk.

Om ook deze klanten na hun verhuizing nog steeds goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij de administratie kunnen verzorgen en samenwerken met accountant uit Groot Brittanië die onze stukken aan kan nemen en deze in kan dienen.

Je zou denken dat dit een makkelijk klusje is, maar het is een hele uitdaging om iemand te vinden die bij zo’n unieke doelgroep past. Iemand die écht kan begrijpen wat een model doet en wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de accountant de belastingverdragen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk goed kent, om zo het maximale voordeel voor onze klant eruit te halen.

 Waar wij in New York best moeite hadden om de juiste persoon te vinden, ging dit in Engeland veel makkelijker. Op 1 dag hebben we 3(!) potentiële kandidaten gevonden om mee samen te werken. Ze werken allemaal voor modellen en/of de modelindustrie (denk dan aan ontwerpers/fotograven etc.) en weten het meeste voordeel te halen uit de verdragen tussen Nederland en Engeland.

 Deze week gaan wij alle plussen en minnen op een rij zetten zodat we in 2017 ook de Engelse markt kunnen betreden!

 londen