Skip to main content Skip to search

Over ons

AXP4MODELS IS DÉ FINANCIËLE DIENSTVERLENER VOOR DE VEELEISENDE ONDERNEMER.

Geen gewone accountant of belastingadviseur, maar één die persoonlijk betrokken is en met veel plezier net die stappen extra zet. Wij bieden graag meerwaarde voor onze klanten. Geen onbegrijpelijke jaarrekening, geen onleesbaar advies, maar persoonsgerichte aandacht waar je echt wat aan hebt. Alleen zo kunnen wij jou van het juiste advies voorzien. Juist omdat wij jou en je onderneming tot in alle details kennen. Uiteindelijk draait het in ons vak niet alleen om de cijfers, maar ook om mensen en vertrouwen.

Wij van AXP4Models zijn trots op ons werk en onze dienstverlening. Maar ook bijzonder trots op onze klanten en hun succes. Want alleen zo ontstaat de persoonlijke betrokkenheid waar wij van AXP4Models voor staan. Geprikkeld? Neem contact op met Ires Seevens (020- 330 8785) voor een vrijblijvend gesprek.

Internationale aanpak

Jarenlange internationale ervaring

Volledige dienstverlening

Wij verzorgen je gehele administratie voor vaste tarieven

FASHIONMODELLEN GAAN INTERNATIONAAL

En wij gaan met jullie mee. Vanaf onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en onze intensieve samenwerking met collega’s in New York begeleiden wij alle internationale boekhoudkundige en fiscale zaken. Ingehouden belasting uit Duitsland of Australië? Internationale BTW facturen versturen? Woonplaats en A1 verklaringen aanvragen? Alle inkomsten ontvangen van alle bureau’s over de hele wereld? Allemaal zaken waarin wij met je meedenken. We zijn je graag een stap voor.